Over ons - Hoe het allemaal begon 

 

Even voorstellen ; ik ben Lizz, 30 jaar en kom uit Hengelo.  Al bijna mijn hele leven ben ik werkzaam geweest in de horeca maar nooit echt een plek kunnen vinden waar ik mijn eigen ideeen goed in kwijt kon. 

 

Vanaf 2010 ben ik gestopt met mijn horeca-baan en ben ik de telecom in gegaan, na 5 jaar met heel veel plezier manager te zijn geweest van meerdere winkels, werd duidelijk dat het merk waarvoor ik werkte, zou ophouden te bestaan.Erg jammer, maar wel een mooie kans om nu eindelijk mijn eigen dromen na te jagen!

 

In 2015 ben ik dan ook op zoek gegaan naar een geschikte truck en zijn we aan het klussen geslagen!

Dankzij mijn zeer handige vader en broertje, hebben we de truck dan ook om kunnen bouwen tot een echte foodtruck! Direct nadat de truck af was kwamen de eerste aanvragen binnen en kwamen de eerste festivals en evenementen op de agenda.

 

Nu, alweer 3 jaar later is Holy Pasta uitgegroeid tot een bekende naam in Foodtruck-land!

 

Ik heb met mijn team al op enorm veel gave festivals mogen staan, hebben we de allerleukste bedrijfsfeestjes meegemaakt, hebben we tussen de dieren gekookt in Dierenpark Amersfoort, en heb ik de allerleukste foodtruckers ontmoet waar we regelmatig mee mogen samenwerken.